Ervaringen ouders

Bent u benieuwd naar hoe anderen de samenwerking met Kinderpraktijk Sibel hebben ervaren?
 

Hieronder kunt u de ervaringen van ouders lezen. Vanwege privacy redenen maak ik alleen gebruik van de eerste letter van de naam van het kind.

Ouder van B. (9 jaar oud):

‘Mijn ervaring met Sibel is goed. Ik was heel blij met hoe ze met mij communiceerde over hoe alles in zijn werk gaat en ik vond het fijn dat ze ook met een volgende stap kwam waarmee we verder konden.’.

Ouder van M. (5 jaar oud):

‘Sibel is toegankelijk voor ouders. Ze is zorgvuldig en doortastend in haar werk. Haar manier van communiceren maakt de samenwerking transparant waardoor de focus op het kind blijft en hierdoor stappen gemaakt kunnen worden. Dank je wel. ‘

Ouder van A. (10 jaar oud):

'De betrokkenheid van Sibel is bij aanvang, voordat ze start met het testen, groot en ze blijft betrokken bij het vervolgproces. Sibel vertelt niet alleen wat er uit het onderzoek is gekomen, maar ze komt ook met ideeën en tips hoe we verder kunnen. Haar adviezen zijn down to Earth. Tips zijn goed uit te voeren duidelijke taal. Je hoeft niet de Nederlandse taal goed te spreken en (hoog)opgeleid te zijn om te begrijpen wat ze bedoelt met haar tips en adviezen.
 

Sibel noemt namen van deskundigen die mijn kind verder kunnen helpen. Het eerste contact heeft ze met deze mensen al gelegd, waardoor ik makkelijker mijn verhaal kwijt kon, wat mijn hulpvraag is. Ze stopt dus niet na een onderzoek.
 

Ze is laagdrempelig en toegankelijk. Ik vind het zo fijn dat ze de ontwikkeling van mijn kind blijft volgen en na een aantal weken mij belt om te vragen of alles goed loopt en dat ze vraagt hoe het gaat. Sibel denkt echt met mij mee waardoor ik weet welke stappen ik kan gaan zetten.'.

Ouders van M. (7 jaar oud):

'Onze dochter van 7 was aan het onderpresteren op school. Wij hadden het vermoeden dat zij hoogbegaafd zou kunnen zijn en wilden graag weten hoe wij haar hiermee konden ondersteunen. Een afspraak met Sibel was snel gemaakt. Sibel is kundig, toegankelijk en kan alles helder verwoorden. Sibel heeft ons praktische tips gegeven waar zowel de school als wij mee aan de slag konden gaan. Ook de nazorg is uitmuntend. Ze vraagt nog regelmatig hoe het gaat met onze dochter op school. Wat ons betreft een topper en wij raden haar dan ook zeer zeker aan.'.